USLUGE

Ne pristajemo na predefinisane usluge i rešenja „sa police“ već se prilagođavamo klijentu i konkretnim izazovima sa kojima se on suočava. 

HR Konsalting

HR konsalting uključuje ad hoc savetovanje, unapređenje postojećih ili dizajn novih HR procesa i projekata, ali i kreiranje dugoročne strategije upravljanja ljudskim resursima kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve i maksimizovali profit na način koji je u skladu sa kompanijskom kulturom i vrednostima.

slika.2

Organizacioni dizajn

Organizacioni dizajn Vam pomaže da objektivno sagledate svoju trenutnu organizacionu strukturu i vodi Vas kroz proces restrukturiranja kako bi odgovarao onome što se zahteva danas i u budućnosti, u pogledu sastava timova, definisanja i standardizacije opisa poslova, ali i procesa zapošljavanja ili tehnoloških viškova.

Planiranje iskustva zaposlenih

Planiranje iskustva zaposlenih uključuje analizu trenutnog i željenog stanja i zatim dizajn specifičnih inicijativa sa ciljem da zaposleni budu zadovoljni i posvećeni kompaniji, njenim ciljevima i vrednostima, povezani sa svojim kolegama i sa poslom koji rade.

Upravljanje radnim učinkom

Implementacija ili optimizacija procesa upravljanja radnim učinkom uključuje optimizaciju procesa postavljanja ciljeva, ocene radnog učinka i pružanja povratne informacije zaposlenima, kao i nagrađivanja po osnovu radnog učinka i planova kompenzacije ključnih zaposlenih.

Procena potencijala

Psihološka procena potencijala uključuje i intenu i eksternu procenu. Eksterno, procenjujemo kandidate unutar procesa selekcije kako bi se prepoznali oni koji dovoljno dobro odgovaraju idealnom profilu za traženu poziciju. Interno, procena se može usmeriti na zaposlene radi podrške njihovom razvoju ili odluke o promociji.

Treninzi

Kreiramo i vršimo obuke za zaposlene ili rukovodioce, prilagodjene po temi i trajanju, od nekoliko sati do višemesečne trening serije. Utvrđujemo trening potrebe kako bi se omogućio vrhunski radni učinak i dalji rast u oblasti liderskih veština, veština rukovođenja timom i lične efikasnosti.

office@peoplelighthouse.com

(+381)638782-773

Beograd, Srbija

Pratite nas

© 2020 People Lighthouse. All Rights Reserved