O Nama

Udružujemo se sa Vama kako bismo uspostavili idealne procese za privlačenje, razvoj, motivisanje i zadržavanje pravih ljudi.

O NAMA

People lighthouse teži da bude prepoznati partner za fleksibilna HR rešenja i outsourcing. Mi podržavamo inovativne i dinamične organizacije da dostignu i održe izvanredne rezultate, kontinuirani rast i/ili profitabilno poslovanje. Od sveukupne HR strategije do ad hoc projekta, na fleksibilnoj, ugovornoj ili ad hoc osnovi, People Lighthouse podržava kompanije različitih veličina, lokacija i industrija.

Naš pristup je u potpunosti usmeren na klijenta, gde kroz razgovor istražujemo specifične i trenutne razvojne potrebe. Usluge koje predstavljamo služe samo kao uvodna orijentacija, mi kreiramo i implementiramo prilagođena rešenja kao odgovor na jedinstvene izazove i ciljeve klijenta. Naš cilj je da omogućimo širok raspon HR usluga, kombinujući strateški pristup uz ekspertsko znanje i iskustvo. 

PRIČA O PEOPLE LIGHTHOUSE

Osnovala sam People Lighthouse sa vizijom da HR iskustva i procese poslednje generacije, tipično prisutne u velikim sistemima, učinim dostupnim organizacijama bilo koje veličine. Rešena sam da stvorim posao koji ne samo da odražava moje sopstvene vrednosti, već predstavlja i idealnog partnera kompanijama kojima je stalo do svojih zaposlenih i do toga da imaju najbolje moguće HR prakse po pristupačnoj ceni.

Kada me porodica, prijatelji i moj sin pitaju čime se People Lighthouse bavi, najbolje objašnjenje koje mogu da pružim je da pomažemo kompanijama u vezi sa svim što je važno, a vezano je za njihove ljude. Kažem i da Lighthouse znači svetionik – mi težimo da osvetlimo dobar pravac, ne namećemo gotova rešenja, a na našim klijentima je da odluče o putu razvoja koji stvaraju za sebe i svoje zaposlene. Nadam se da ćemo imati priliku da sarađujemo. Budite slobodni da me kontaktirate za dodatne informacije ili da saznate više o meni na mojoj Linkedin stranici.

Branka Irižanin

Osnivač, HR konsultant

in 

linkedin.com/in/brankairizanin

NAŠ PROCES I KORACI

viber_image_2023-04-06_08-40-00-913

NAŠ POGLED NA POSAO

People Lighthouse je nastao na uverenjima o dovoljnim mogućnostima rasta za sve, da je najbolji način da se pobedi – saradnja i da je najbolji način da se vodi – služenje.

Poverenje, partnerstvo i fleksibilnost nisu samo prekomerno korišćene reči za opisivanje poslovnih odnosa, za nas ovi opisi služe kao principi svakodnevnog ponašanja i formiranja dugoročnih odnosa.

People Lighthouse obraća pažnju na troškove, na realne, trenutne potrebe biznisa, na postojeće snage i slabosti kompanije i zaposlenih. Slobodno delimo uvide, učenje i ideje sa klijentima, nikada ne preporučujemo nepotreban rad i nudimo najisplativije opcije koje možemo. Ponosni smo na zdravu poslovnu logiku I posvećenost uspehu našeg klijenta.

Ne verujemo u stvaranje zavisnosti kod naših klijenata. Uvek težimo razmeni veština, znanja i stručnosti. Naš cilj je da organizaciju ostavimo samostalnijom nego što smo je zatekli, sa prilagođenim procesima upravljanja ljudskim resursima koje klijent može uspešno da primenjuje nezavisno od spoljnog konsultanta.

NAŠI KLIJENTI

Hvala na poverenju!

office@peoplelighthouse.com

(+381)638782-773

Beograd, Srbija

Pratite nas

© 2020 People Lighthouse. All Rights Reserved