USLUGE

Ne pristajemo na predefinisane usluge i rešenja „sa police“ već se prilagođavamo klijentu i konkretnim izazovima sa kojima se on suočava. 

HR Konsalting

HR konsalting uključuje ad hoc savetovanje, unapređenje postojećih ili dizajn novih HR procesa i projekata, ali i kreiranje dugoročne strategije upravljanja ljudskim resursima kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve i maksimizovali profit na način koji je u skladu sa kompanijskom kulturom i vrednostima.

slika.2

Organizacioni dizajn

Organizacioni dizajn Vam pomaže da objektivno sagledate svoju trenutnu organizacionu strukturu i vodi Vas kroz proces restrukturiranja kako bi odgovarao onome što se zahteva danas i u budućnosti, u pogledu sastava timova, definisanja i standardizacije opisa poslova, ali i procesa zapošljavanja ili tehnoloških viškova.

Planiranje iskustva zaposlenih

Planiranje iskustva zaposlenih uključuje analizu trenutnog i željenog stanja i zatim dizajn specifičnih inicijativa sa ciljem da zaposleni budu zadovoljni i posvećeni kompaniji, njenim ciljevima i vrednostima, povezani sa svojim kolegama i sa poslom koji rade.

Upravljanje radnim učinkom

Implementacija ili optimizacija procesa upravljanja radnim učinkom uključuje optimizaciju procesa postavljanja ciljeva, ocene radnog učinka i pružanja povratne informacije zaposlenima, kao i nagrađivanja po osnovu radnog učinka i planova kompenzacije ključnih zaposlenih.

Procena potencijala

Psihološka procena kandidata unutar procesa selekcije kako bi se prepoznali oni koji po sposobnostima, motivaciji i ličnosti dovoljno dobro odgovaraju idealnom profilu za traženu poziciju. Procena potencijala zaposlenih za razvoj i/ili preuzimanje veće odgovornosti na osnovu procenjenih kompetenci, aspiracija i vrednosti.

Treninzi

Treninzi za zaposlene ili rukovodioce, prilagodjeni po temi i trajanju, od nekoliko sati do višemesečne trening serije. Utvrđujemo trening potrebe kako bi se omogućio vrhunski radni učinak i dalji rast u oblasti liderskih veština, veština rukovođenja timom i lične efikasnosti.

office@peoplelighthouse.com

(+381)638782-773

Beograd, Srbija

Pratite nas

© 2020 People Lighthouse. All Rights Reserved