O Nama

Udružujemo se sa Vama kako bismo uspostavili idealne procese za privlačenje, razvoj, motivisanje i zadržavanje pravih ljudi.

O NAMA

People lighthouse teži da bude prepoznati partner za fleksibilna HR rešenja i outsourcing. Mi podržavamo inovativne i dinamične organizacije da dostignu i održe izvanredne rezultate, kontinuirani rast i/ili profitabilno poslovanje. Od sveukupne HR strategije do ad hoc projekta, na fleksibilnoj, ugovornoj ili ad hoc osnovi, People Lighthouse je u mogućnosti da podrži kompanije različitih veličina, lokacija i industrija.

Naš pristup je u potpunosti usmeren na klijenta, gde kroz razgovor istražujemo specifične i trenutne razvojne potrebe. Usluge koje predstavljamo služe samo kao uvodna orijentacija, mi kreiramo i implementiramo prilagođena rešenja kao odgovor na jedinstvene izazove i ciljeve klijenta. Naš cilj je da omogućimo širok raspon HR usluga, kombinujući strateški pristup uz ekspertsko znanje i iskustvo. 

PRIČA O PEOPLE LIGHTHOUSE

Osnovala sam People Lighthouse sa vizijom da HR iskustva i procese poslednje generacije, tipično prisutne u velikim sistemima, učinim dostupnim organizacijama bilo koje veličine. Rešena sam da stvorim posao koji ne samo da odražava moje sopstvene vrednosti, već predstavlja i idealnog partnera kompanijama kojima je stalo do svojih zaposlenih i do toga da imaju najbolje moguće HR prakse po pristupačnoj ceni.

Kada me porodica, prijatelji i moj sin pitaju čime se People Lighthouse bavi, najbolje objašnjenje koje mogu da pružim je da pomažemo kompanijama u vezi sa svim što je važno, a vezano je za njihove ljude. Kažem i da Lighthouse znači svetionik – mi težimo da osvetlimo dobar pravac, ne namećemo gotova rešenja, a na našim klijentima je da odluče o putu razvoja koji stvaraju za sebe i svoje zaposlene. Nadam se da ćemo imati priliku da sarađujemo. Budite slobodni da me kontaktirate za dodatne informacije ili da saznate više o meni na mojoj Linkedin stranici.

Branka Irižanin

Osnivač, HR konsultant

in 

linkedin.com/in/brankairizanin

NAŠ PROCES I KORACI

NAŠ POGLED NA POSAO

People Lighthouse je nastao na uverenjima o dovoljnim mogućnostima rasta za sve, da je najbolji način da se pobedi – saradnja i da je najbolji način da se vodi – služenje.

Poverenje, partnerstvo i fleksibilnost nisu samo prekomerno korišćene reči za opisivanje poslovnih odnosa, za nas ovi opisi služe kao principi svakodnevnog ponašanja i formiranja dugoročnih odnosa.

People Lighthouse obraća pažnju na troškove, na realne, trenutne potrebe biznisa, na postojeće snage i slabosti kompanije i zaposlenih. Slobodno delimo uvide, učenje i ideje sa klijentima, nikada ne preporučujemo nepotreban rad i nudimo najisplativije opcije koje možemo. Ponosni smo na zdravu poslovnu logiku I posvećenost uspehu našeg klijenta.

Ne verujemo u stvaranje zavisnosti kod naših klijenata. Uvek težimo razmeni veština, znanja i stručnosti. Naš cilj je da organizaciju ostavimo samostalnijom nego što smo je zatekli, sa prilagođenim procesima upravljanja ljudskim resursima i saznanjem da klijent nastavi uspešno i nezavisno od spoljnog konsultantskog partnera.

DA LI SMO DOBAR PAR?

Naši klijenti su…

kompanije kojima je važno da imaju visoko-kvalitetne, razvijene i održive HR procese i prakse, nezavisno od trenutnih resursa internog HR tima.

Naši klijenti teže…

kontinuiranom, održivom razvoju zajedno sa svojim zaposlenima i ne zadovoljavaju se prosečnim rešenjima.

Naši klijenti znaju…

šta žele u pogledu rezultata i vrednosti koje zastupaju.

Naši klijenti biraju…

posvećene saradnike i partnere u koje imaju poverenja.

office@peoplelighthouse.com

(+381)638782-773

Beograd, Srbija

Pratite nas

© 2020 People Lighthouse. All Rights Reserved